Поради 

Огляд кращих бюджетних вінілових програвачів

Щоб створити особливу атмосферу, насолодитись музикою з вінілових платівок, не обов’язково викладати кругленьку суму за професійний програвач. Достатньо знайти бюджетну модель, що повністю задовольнить пересічного слухача. Тому огляд трьох найкращих допоможе швидко визначитись, що саме вам потрібно. За найкращими цінами купити вініловий програвач можна в інтернет-магазині Vinyla за адресою https://vinyla.com/catalog/turntables.

Audio-Technica AT-LP60XUSB Gun Metal

Модель має все необхідне, щоб привернути вашу увагу:

  • стильний, сучасний, лаконічний дизайн;
  • вбудований фонокоректор;
  • можливість прямого під’єднання до комп’ютера (PC або MAC);
  • електронне регулювання швидкості 33,3 або 45 обертів на хвилину;
  • перетворювач для більшої чистоти звуку;
  • захисну кришку від пилу в комплекті.

Видає досить чистий, чіткий звук, простий в користування. Тож у вас буде можливість здобути досвід користування вініловим пригравачем за невеликі гроші.

Rega Planar 1 (Carbon) White

Має великий попит серед початківців. Він не потребує складних налаштувань тому варто лише дістати з пакування, під’єднати, встановити платівку та насолоджуватись звучанням вінілу. Серед особливостей варто відзначити низький рівень сторонніх шумів, вібрації.

Додатково до програвача доведеться купити звукове обладнання: фонокоректора та перетворювача не вбудовано. Проте в комплекті є кришка для захисту від пилу. Одна з небагатьох бюджетних моделей, що цінують навіть досвідчені меломани.

Audio-Technica AT-LP60X Bluetooth White

Кращий вибір для початківців, за думкою експертів. Він повністю автоматичний тому від не вимагає складних налаштувань та інших маніпуляцій. Коштує трохи дорожче, ніж попередня модель, але вже має все необхідне для якісного звуку. А саме — фонокоректор для видалення сторонніх шумів. За бажанням, його можна відключити, та під’єднати зовнішній пристрій, що надає можливість подальшого апгрейду. Додатково:

  • підтримує Bluetooth;
  • оснащений фірмовим звукознімачем з алмазною голкою;
  • має двигун з електронним управлінням.

Яка модель найкраща

Кожна з представлених моделей має свої переваги та недоліки. Але кращою можна назвати ту, яка подобається саме вам. Дізнатись більше про них, придбати ту, що сподобалась в зручний час можна в інтернет-магазині Vinyla. Для цього варто лише зателефонувати за номерами, що вказані на сторінках сайту.

Related posts